kupić i kropka :szeroki_usmiech
Zakończenie produkcji Octavii II Tour
Zwiń
X
-
Re: Zakończenie produkcji Octavii II Tour
Zamieszczone przez OctavianosProducent poinformował, że w 22 tygodniu kończy produkcję Octavii II Tour. Szkoda, że tak szybko, ale pewnie VW położył na tym "łapę"... Podejrzewam, że jeszcze tylko w tym tygodniu będzie można zamawiać Toury, bo teraz wchodzą właśnie na ten tydzień :shock:Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pandzikCoś koło 1,5 roku.
we wrzesniu jak zamawialem f2 nie bylo jeszcze turek 2 , wciskali mi turki jedyki w skorze
a przed odbiorem mojej fabki w listopadzie turki 2 juz byly
[ Dodano: Sro 30 Lis, 11 11:56 ]
Zamieszczone przez PolonDaleko nam do zamożności Niemców.
Komentarz
-
-
Kicha, znowu albo używana O1, albo droższa FL. Szkoda. Chyba, że po choinkę coś pokażą - inna wersję budżetową.
Zamieszczone przez PolonTrochę to dziwne, bo dobry handlowiec nigdy nie wycofuje ze swej oferty towaru
Zamieszczone przez PolonJeśli ktoś uważa, że w ten sposób to VW będzie numerem 1 w Polsce, to się myli. Daleko nam do zamożności Niemców.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Ja zamawiłem swojego Toura 15.10.10r. - to był pierwszy tydzień kiedy przyjmowali zamówienia - nie było jeszcze cennika w salonie wszystko się odbywało na wariata - w środę zobaczyłem wzmiankę gdzieś na onecie odnośnie Toura, a w sobotę pojechałem zamawiać - nawet sprzedawca był zaskoczony
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pandzikKompakt to właśnie Octavia
poztym O III ma być już typowym autem klasy średniej.
Zamieszczone przez pandzikFelicja to będzie Fabia sedan
A Fabia II sedan jako Felicja faktycznie istnieje ale na runku Azjatyckim i ten model nie będzie oferowany w Europie. Na rynki Europy Felicja bedzie zupełnie innym autem ktry z azjatyckim bedzie łaczyć tylko ... nazwa.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez xtremesystemsbo tak naprawde turka zaburzala caly rynek volkswagenowi
bo teraz przedstawiciele zamiast fabkami w dieslu to turkami zaczeli jezdzic.
ogolnie fabki przestalo sie oplacac kupowac. niektorzy nawet rezygnowali z o2 FL na rzecz turki bo tanszaNie polecam ASO Warszawa Połczyńska 125.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WaltTo czym ma być Superb w taki razie?
W ten sosób skoda chce usystematyzować swoją ofertę która do tej pory wymykała się jednoznacznej klasyfikacji.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez skohGdyby porównać toura z rabatami i dobrym wyposażeniem plus LPG w cenie z octavią FL z takim samym wyposażeniem (którego np. w mincie nie było nawet za dopłatą więc trzeba celować wyżej) i z takim samym silnikiem plus LPG to wg mnie różnica w cenie nadal byłaby niemała.była Fabia, była Octavia O2 FL, Octavia 2 Tour Kombi (i znowu w kolorze RossoBrunello)
Komentarz
-
Komentarz